Bedankt

Verhalen schrijven doe je niet alleen. Natuurlijk, je verzint ze, je typt ze. Maar dan is het moment daar: het verhaal is klaar. Denk je. Ik geef het aan mijn man en stuur ze naar mijn vriendin en mijn schoonzus. Zij geven waardevolle reacties, halen type- en spelfouten eruit en, veel belangrijker, geven hun mening. Het verhaal wordt er beter van, véél beter. Dankzij hen zijn mijn verhalen geworden tot wat ze nu zijn. Niet alleen mijn Coronkels, maar ook mijn andere (korte) verhalen en mijn roman (in wording). 

Ik zou ze niet willen missen:

Dankjewel Henk, Bianca en Marisca voor de moeite die jullie telkens weer en al zoveel jaar doen.

 

De redacteur van online krant 'Gouds Dagblad' https://goudsdagblad.nl, Pieter van Vliet, die mij een plaats gunt als columnist. Waardoor ik meer mensen blij kan maken. De reacties zijn hartverwarmend.

Dankjewel Pieter, voor je vertrouwen.

 

Door Pieter ben ik gaan nadenken over een mogelijkheid om nóg meer lezers proberen te bereiken. Hoe doe je dat?

Het was Marisca die de oplossing aandroeg: 'Maak een site. Vraag het onze zoon, die vindt dat geweldig.' Aarzeling aan mijn kant 'kan ik een joch van 11 jaar vragen om zijn vakantie op te offeren voor zijn tante? En hoe doe ik dat Corona-proof?'

Ferran en ik zijn uiteindelijk via Zoom, Teams, Meet en andere oplossingen bij elkaar gekomen. De site was in een paar dagen klaar. Zover klaar dat we hem online durfden te zetten: op vrijdag 28-08-2020 om 17:17 uur was dat een feit.

Dankjewel Ferran, ik hoop dat je nog veel meer mensen net zo blij gaat maken als mij.

 

Tenslotte wil ik nog één dankjewel uitspreken.

Dankjewel lieve lezers dat jullie de tijd nemen om mijn verhalen te lezen, dat jullie de moeite nemen om mij te laten weten wat jullie er van vonden, dat jullie anderen enthousiast maken. Zonder jullie zouden mijn Coronkels loze momenten in tijd zijn geworden. En hoe gek het ook klinkt: ik hoop dat jullie nog lang van mijn verhalen zullen genieten. Ook als deze Corona-tijd al lang geschiedenis is. Laat de geschiedenis maar snel beginnen!

 

Zelf ook zo'n mooie website laten maken? http://hoelaatikeengoedkopewebsitemaken.jouwweb.nl

Ferran doet het met liefde.