Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Joop
9 maanden geleden

wat een mooie schrijfstijl

Heleen van Dijk
een jaar geleden

Bucketlist! Vanaf januari t/m maart zijn mijn man en ik in Benidorm geweest. We herkennen alles uit je verhaal! Ook wij hebben veel plezier om de veelal vrolijke maar soms ‘ doorgezopen’ Engelse jeugd. Ons valt ook vaak op hoe vriendelijk ze over het algemeen zijn en hoe open in hun contact. We genoten van de vele muziekoptredens en hoe snel er een gezellige sfeer hangt in zo n zaak met meezingen en soms meedansen. Daarnaast nog genoeg te beleven qua cultuur en natuur inderdaad! Benidorm is ons goed bevallen en zeker het heerljjke winterzonnetje. Momenteel zijn we in Granada en vinden dit echt een fantastische stad! Benidorm, Granada en Andalucië! Voor ons alle 3 echt Spaanse bestemmingen die we graag nog een keer bezoeken!

John Schneider
2 jaar geleden

Hallo Marianne,
Weer leuk om te lezen. Al je Coronkels zijn zo lekker 'uit het leven gegrepen'. Zelfs nu weer hoor ik hoe mooi ook 'stilte' kan zijn Ik blijf graag op de hoogte

Marianne de Jong
2 jaar geleden

Hoi John, leuk je reactie. Dankjewel

Guy Devis
3 jaar geleden

Op de Canarische Eilanden wordt er geen btw of tva aangerekend, maar een taks die IGIC wordt genoemd.
Jammer dat uw mooi verhaal doorspekt wordt met enkele onwaarheden.

Marianne de Jong
3 jaar geleden

Geachte heer Devis, allereerst mijn verontschuldigingen dat ik nu pas reageer op uw bericht op mijn site. Maar ook mijn hartelijke dank voor uw reactie. Ik lees uw artikelen geregeld en met veel belangstelling. Duidelijk is dat u, net als ik, zeer hecht aan een juiste voorstelling van zaken, ook al betreft mijn verhaal een verhaaltje en uw artikelen zijn feitelijk. Ik meende er goed aan te hebben gedaan door de vermelding op het bord van de restaurateur over te nemen. Daar staat op: 'IVA no incluido'. Wellicht is dit een oud bord? Binnen het verhaal klopt het dus, hoewel het bord wellicht niet (meer) de juiste omschrijving bevat. Op mijn site zal ik zeker uw verbetering meenemen in een voetnoot. Dit doe ik, omdat mijn Coronkel al als column is gepubliceerd door het Gouds Dagblad. Dan houden we de zaken recht onder elkaar.
Tenslotte wil ik u bedanken voor uw opmerking dat u 'Vandaar BOE' een mooi verhaal vindt. Om dit van uw kant te lezen is voor mij werkelijk een groot compliment.
Ik hoop dat u mij scherp houdt. Wellicht kunnen we elkaar op Tenerife eens bij glaasje persoonlijk ontmoeten?
Met vriendelijke groeten, Marianne de Jong

Sylvia Geurts
3 jaar geleden

Ik vind het altijd leuk om de verhalen te lezen, maar een tv programma gaan uitschrijven vind ik jammer

Nicole
3 jaar geleden

Dat doe jij heel goed Marianna.
Ik ga nu beginnen te lezen
Groeten uit Langenbrand
Nicole en Arno

Cisca Voogd
3 jaar geleden

Marian, wat geniet ik toch elke keer weer van je je leuke stukjes, je schrijft geweldig wanneer komt je eerste thriller cq roman uit. Ga zo door ze vinden gretig aftrek. Lieve groeten Cis en Wim

Bieke Bunneghem
3 jaar geleden

BesteMarianne,
Er worden vaak verhalen gepubliceerd in Spanje Vandaag.
Ik heb net het jouwe gelezen van die twee oude mensen op het strand en ik kan je zeggen dat jij qua schrijfstijl en empathie met kop en schouders boven de anderen steekt!
Dankjewel en....graag nog van dat!
Groetjes
Bieke

Paul van den berg
3 jaar geleden

Beste Marianne, leuk om je verhalen te lezen.
Mijn advies is om aan Ferran te vragen of hij de links in je website wil laten openen in een nieuw tabblad. Als je namelijk op een link klikt, dan verlaat je coronkels.nl.

A.M Pihl.Kerpestein
3 jaar geleden

Wederom het verhaal gelezen. Brengt zoveel memories weer naar boven. Wij, mijn nieuwe Zeeuwse liefde en ik, waarderen dit bijzonder. We zien het ook als een (soort) Postuum cadeautje van je moeder. Veel liefs uit het Zeeuwse land

Wat vind je van mijn verhalen?

Bekijk resultaten

Wat vind je van de site?

Bekijk resultaten